Bilinçaltı ve His Yüklemesi

Bilinçaltınız sizin her zaman emrinize amadedir ve size ne istiyorsanız verir. Tıpkı bir emir eri gibi. Sadece sizin mutlu olmanız için çalışır. Bu sebeple olumlu ve olumsuzu ayırt edemez.

Eğer hayatınızda bolluk ve bereket ve keyifli bir yaşam istiyorsanız burada sizi kıtlık içerisinde tutan atalarınızdan hatta yedi ceddinizden gelen kısıtlayıcı inanç programlarına bakmalısınız. Çocukluğumda babamdan dinlediğim bir hikaye vardı;

II.dünya savaşında karne ile ekmek dağıtılırdı ve bizler fırında sıra olurduk ve ekmeğin kırıntılarını parmağımızla toplardık. Bu hikaye yıllarca rahmetli babam için çok değer taşımıştı.  Her sofrada ekmek ya da herhangi bir yemek bıraktığımızda bu hikaye anlatılırdı.

Aynı değeri bana da aktardı. Bu yokluk ve kıtlık bilinci ne kadar varlık içerisinde olursak olalım onu kaybetme ve zorla ele geçirme hissi veriyordu. Yıllarca hep çalışmış aynı parmağıyla toplar gibi emeğinin karşılığını toplamıştı. Ne kadar bolluk içerisinde olursak olalım her zaman bu hikaye bizim evde değerini görmüştü.

Çalışmalara başladığımda bu hikaye ilk his olarak değiştirdiğim hikayemdi. O kadar çok bilgi var ki bizlerde. Toplumdan, ailemizden genetikten bilip bilmediğimiz yığınlarca bilgi. Bunları tek tek ayrıştırıyoruz. Bazen hepsini bir an da değiştirmek de isteriz lakin onlara her birine farklı duygular yerleşmiştir.  Bu olaylarda ki hisleri değiştirmek bizde yeniye yer açıyor. Olayları silmiyoruz orada ki anıların bizlerde bıraktığı hisleri değiştiriyoruz. Onların yerine yepyeni hisler yerleştirerek o anıyı hatırlasanız dahi aynı rezonede hissetmemiş oluyorsunuz.

Atalarımız birçok konu ile baş etti. Bizler de. Yaşamımızda onlardan aldığımız olumlu erdemleri geliştiriyor ya da geliştiremediklerimiz ile de öğrenmeye çalışıyoruz. Kendi çocuklarıma aktardığım en güzel miras tertemiz genetik bir miras.

Bilgi inanın ki bulaşıcıdır. Bu yüzden temiz bilgi sizden DNA‘larınız aktarımıyla önce çocuklarınıza sonra da onların çocuklarına hatta kardeşlerinizin çocuklarına dolaylı olarak yeğenlerinize de aktarılmaktadır.

Şimdi sizlere destek olması için hisler yükleyeceğim. His yüklemelerine sadece  EVET demeniz yeterlidir. Bu konudaki derin blokajlar için mutlaka destek almalısınız.

 Hisler yaradan tanımıyla sizlere tarafımdan yüklenecektir.

✔ Zorlukla ve yoklukla kazanmaya gerek olmadan da kolaylıkla kazanmanın yaradan tanımını biliyorum.

✔ Her zaman çok fazla parayı kolaylıkla ve sevgiyle alabilirim.

✔ Ben de her zaman çok var ve bunu daha da nasıl keyifle çoğaltacağımı biliyorum.

✔ Atalarımın kıtlık ve yokluk programlarını üzerime almadan da yaşamayı biliyorum.

His yüklemeleri zaman ve mekan tanımaz ne zaman EVET derseniz sizde çalışmaya başlar.

Bir Yorum Yaz

error: Korumalı İçerik